Flöden

Den nya drömmen

Drömmen tätnar och vi har snart bara en väg kvar och det är den som leder till vårt hjärta. Där finns svaret på det vi alltid har sökt och vi kan långsamt börja vandra den väg som vi alltid har velat vandra, men inte riktigt vågat.

Den nya tiden erbjuder inte längre kamp som en faktor att jobba med utan den ber oss så fort vi bara kan att börja uttrycka den inre personen som under så lång tid har gömt sig bakom roller och kamp.

Det vi för stunden upplever är bara den gamla tiden som gör ett sista försök att pressa ur oss den sista negativiteten som finns kvar för att förbereda oss på en tid av kontakt och integrering.

Livet

Livet är ett uttryck av ren kärlek, endast våra värderingar står i vägen för vår förståelse. Om vi bara vågar se förbi vår rädsla och accepterar det vi inte förstår är vi genast fria och obegränsade.

Det finns ingen annan väg, men många väljer att gå alla andra vägar först för att inse det vi alltid har vetat.

Den inre styrkan

Den sanna styrkan kommer från en källa som gömmer sig bakom rädslan. Rädslan är inget annat än en barriär som kapslar in det vi håller kärast. I den stund vi vågar öppna oss utan att känna rädsla inför hur vår omgivning skall reagera finns det inte inte längre något som hindrar oss från att använda styrkan.

Vi blir orädda och därmed osårbara vilket leder oss till de obegränsade människor vi egentligen alltid har varit.

Den inre Resan

När vi förstår att vi i varje stund i livet speglas i det vi behöver titta närmare på, kommer vi att ge oss in på den mest magiska resa vi kan uppleva. Vi kommer då att se att livet hela tiden har försökt guida mig in på en resa som leder mig mot mig själv.

Att stå där naken och inse att det kanske alltid har handlat om mig och vad jag måste göra mig fri från är den största utmaningen vi kan ställa oss inför.

Belöningen är frihet, friheten att vara den jag kom hit för att vara.